V10plus er er en unik serie af ansigtspleje og serum tilpasset enhver hudtype. Produkterne er vandbaserede, fri for parabener og mineralske olier og indeholder ikke kunstige farvestoffer og kemiske stoffer.
Alle serum er udviklet af naturlige planteekstrakter og kan tilføres din daglige hudpleje og kombineres efter hudtype og tilstand. Plejeserien består af 11 forskellige serum, der kan kombineres, så alle behov dækkes.

Alle produkter kan købes i klinikken eller bestilles online. Kontakt info@teamclinic.dk

Water Based Peeling

Water Based Peeling Indeholder risklidekstrakt og tangekstrakt. Mild og skånsom peeling der effektivt fjerner døde hudceller og efterlader huden ren og blød.

Fordel en passende mængde på ren og tør hud og lad den hvile i 5 sekunder. Masser blidt med fingerspidserne i cirkulære bevægelser. Døde hudceller i form af bittesmå flager vil herefter fremkomme. Rens grundigt med vand. Pris: 249.- kr (50 ml)


Hyaluronic Acid En af hovedkomponenterne i dermis og hornlaget og hjælper med at bibeholde fugt i huden. I 60-års-alderen er hyaluron en tredjedel af et spædbarns og bliver kun mindre med alderen, og det er derfor vigtigt at tilføre huden hyaluron i den daglige hudpleje. 

Hyaluronic Acid er velegnet tør hud. V 10 PLUS serum indeholder lysolecithin (phosphatide), som sætter gang i penetrationen og er hovedkomponenten i cellemembranen. Pris: 580.- kr (30 ml)


Hyaluronic

BIO CELL

Bio Cell Hjælper produktionen af energi i hudcellerne. V10 plus nedsætter symptomer på ældning meget lig den molekylære struktur der findes i østrogen. Østrogen betegnes også som skønhedshormonet og hjælper med at holde huden ung, men østrogenproduktionen falder drastisk fra sidst i 40erne, og du skal derfor tilføre huden Bio cell.

Bio cell fungerer som stamcelleserum og reparerer ødelagte celler og stimulerer væksten af collagen og fibronectin. Effektiv mod rynker. Reparerer hudens DNA og virker nedsættende på melaninproduktionen. Pris: 580.- kr (30 ml)


Collagen udgør 80% af dermis og holder huden elastisk og ung. Collagenproduktionen i huden falder fra midten af 20erne, så det er vigtigt at tilføre huden collagen or at holde huden ung. hjælper med at genvinde hudens blødhed. Collagen forebygger rynker og bevarer elasticiteten i huden

Collagen er effektiv mod rynker, hjælper med at genvinde hudens blødhed og bevarer elasticiteten i huden. V 10 PLUS serum anvender marine collagen, der er en FRESH SEA BREAM’s SCALE. Den indeholder flere aminosyrer. Pris: 580.- kr (30 ml)


collagen

ceramide

Ceramide Udfylder det ødelagte hornlag og beskytter hudbarrieren. Hjælper til at holde på fugten i huden, beskytte mod ydre påvirkninger som tør luft og ultraviolette stråler. Mangel på ceramide nedsætter hudens barrierefunktion og medfører tør og ru hud.

Ceramide er velegnet til tør og sensitiv hud. V 10 PLUS Ceramide serum anvender ceramideekstrakt udvundet fra ris. Pris: 580.- kr (30 ml)


Quasi En ny innovativ serum der lysner hyperpigmenteret hud. Den efterlader huden klar og smuk.

Quasi er velegnet til at bibeholde en klar hud og hæmmer produktionen af melanin og forbygger mørke pletter og fregner. Pris: 580.- kr (30 ml)


Quasi serum

vit-a

Vitamin-A anvendes hvis du har mørke plamager, slidt, trist og tør hud som resultat af A-vitaminmangel. Anvendes som øjenserum.

Vitamin-A fornyer huden og sætter gang i blodcirkulatioen og metabolismen. Pris: 580.- kr (30 ml)


Vitamin-C anvendes til uren hud eller inflammatoriske bumser, minimerer porer og virker effektivt på collagendannelse i huden. For at opnå en smuk hud tilføres Vitamin-C direkte på huden i stedet for at indtage det som tilskud, da store mængder Vitamin-C is lagret i kroppen ikke er sund for huden. 

Vitamin-C indeholder desuden OBAKU, der kontrollerer sebum i huden. Pris: 580.- kr (30 ml)


vit-c

placenta

Placenta aktiverer huden ved at øge udvikling af cellerne. Placenta er effektiv til at lysne pletter, fregner og kedelig eller trist hud. V 10 Placenta serum indeholder vegetable Placenta, der er serum udvundet af aloe, chlorella og pueraria.

Placenta serum er effektiv til at lysne huden og indeholder citric acid. Pris: 580.- kr (30 ml)


Pycnogenol® er en naturlig ingrediens udvundet af bark fra den franske kysts fyrretræer i det Sydfrankrig (Bordeaux). Det er en stærk antioxidant og styrker hudens forsvar mod dagligdagens påvirkninger. Dens antioxidante effekt er 350 gange kraftigere end vitamin C og vitamin E. 

Pycnogenol® styrker effekten af hudens collagen og vitaminer. Et effektivt supplement til den daglige hudpleje. Pris: 580.- kr (30 ml)


Pycnogenol

amino

Amino acid er den vigtigste NMF i hudens hornlag. V 10 PLUS indeholder 8 amino acids (glycine, alanine, proline, serine, threonine, arginine, lycine, glutamic acid) og er effektiv til tør hud. Fugter og udglatter og sætter skub i hudens metabolisme med dens aktive ingredienser. It also contains 2 other amino acids: 

Amino acid indeholder aminosyrene trimethyl glycine (fugtivende effect) og ergothioneine (beskyttende effekt). V 10 PLUS amino serum har en let konsistensog blødgør huden. Pris: 580.- kr (30 ml)


Licorice er et serum udvundet fra rødder og stilk fra ærtefamilieplanten “licorice”. Den indeholder glycyrrhiza Glabra (licorice) root extract, der har en antiinflammatorisk effekt og lindrer hudirritation.

Licorice har en beroligende effekt på hudirritation, inflammatoriske bumser og solskoldet hud. Anbefales til irriteret og sensitiv hud og lindrer ru hud forårsaget af allergiske reaktioner. Pris: 580.- kr (30 ml)


licorice