Skønhedklinik

Zhijun Song
Ansvarlig Læge

Den ansvarlige læge for klinikken, Zhijun Song, er uddannet fra Guangxi Medical University i Kina. Han modtog et års yderligere medicinsk uddannelse ved Tokai University i Japan i 1989 og tog sin Ph.D. grad fra Københavns Universitet i 2000 og efterfølgende postdoc i USA 2000-2002. Song er autoriseret dansk læge med godkendelser som læge og speciallæge fra Sundhedsstyrelsen i 2007, 2008 og 2014. Song er ansvarlig for diagnose og behandling af almindelige sygdomme med vestlig medicin, herunder mikrobielle infektioner og er registreret i henhold til Sundhedsstyrelsens bestemmelser for kosmetiske laserbehandlinger.

Julie Liu
Behandler med alternativ medicin

Dr. Julie Liu er uddannet fra det Medicinske Universitet i Kina og har arbejdet i Kina som læge inden for kirurgi og intern medicin i mere end 8 år. Dr. Liu har praktiseret på en privat klinik som behandler med speciale i massage og akupunktur i Danmark siden 1993. Hun har arbejdet flere år med 'Ortopædisk Massage' (non-invasiv) mod akutte og kroniske smerter i bevæge-systemet. Dr. Liu har ansvaret for behandling med alternativ medicin på klinikken.Line Strange
Kosmetolog

Kosmetolog Line Strange har mange års erfaring inden for hudpleje, skønhedsbehandling og kropspleje og har arbejdet flere år hos førende klinikker i København. Hun er ansvarlig for klinikkens ansigtsbehandlinger, hudanalyse, slankebehandlinger samt hudopstramning og komplimenterer sit arbejde med lige dele professionalisme og personligt engagement. Udover sin seriøse tilgang til faget, er Line både serviceminded og imødekommende. Hun lægger stor vægt på den personlige kundekontakt, og hendes tilgang er både professionel og personlig. Line lægger vægt på hver enkelte kundes behov og resultat, og hendes professionelle tilgang til faget er kombineret med en varm personlighed.

Hong Wu
Direktør

Dr. Hong Wu er uddannet som læge fra Guangxi Medical University i Kina. Dr. Wu har arbejdet som børnelæge i Kina i mange år, og blev inviteret til Danmark med henblik på videnskabelig forskning i 1996. Hun har opnået en ph.d. grad fra Københavns Universitet i 2002, og har været ansat som seniorforsker og vejleder af ph.d. studerende på Rigshospitalet, Københavns Universitet og Nanyang Technological University i Singapore. På klinikken er Dr. Wu ansvarlig for den overordnede ledelse.