FRF3
FRF6
FRF2

Fraktioneret radiofrekvens (RF) skin resurfacing

En af de nyeste teknologier i ansigtsforyngelse er fraktioneret RF  - skin resurfacing. Den er en unik hudbehandling, der udnytter de bipolære radiofrekvenser til at foryngre lysbeskadiget og rynket hud. RF-behandling kan forbedre teksturen, tonen og tætheden i huden, samtidig med at pigmenteringen i epidermis reduceres. Ligeledes kan hudopvarmningen nå de collagen fibrene og giver derfor en øjeblikkelig og længerevarende opstrammende effekt. Ydermere har teknikken også en mærkbar effekt i reducering af dybde i aknear og strækmærker.

Behandling
RF-behandlinger udføres uden bedøvelse, og der anvendes kun blæsende kold luft. Behandlingen er sikker og varer 20-30 minutter. Mild rødme kan forekomme og varer fra 30 min - 2 dage, mens mindre pletter forsvinder efter 1 - 3 dage. Der opleves ingen smerter efter behandlingen. Der er kun behov for fugtighedscreme og solcreme efter behandlingen. Behandlingen er især målrettet ansigt, nakke og brystkasse; men alle kropsdele kan behandles.

Resultat

Teknikken kan anvendes på alle hudtyper uden frygt for hyperpigmentering. Den bipolære RF-energi anvender kroppens egen naturlige impedans til at generere varme. RF er ligesom den optiske energi, i hvilken den interagerer med vævet til at skabe en termisk forandring. Instrumentet skaber mikroskopiske termiske zoner og efterlader resten af huden til hurtig heling. Teknikken leverer ikke blot RF-energi dybere i huden, den giver også en hurtig heling. Alt efter behov kan der skræddersyes behandlinger fra mildt til moderat niveau. Allerede efter den første behandling kan der ses synlige forbedringer i teksturen, gløden og fotobeskadigelsen; mens tæthed og collagen tager længere tid at opbygge.