Ansigtsløft og reducering af rynker med Høj Intensitet Fokuseret Ultralyd (HIFU)

Team Clinic anvender HIFU til at løfte og opstramme huden i ansigtet på en sikker måde. Behandling med fokuseret ultralyd  anvendes til hudforyngelse. 
Fokuseret ultralyd beskytter hudens overflade, mens ultralyden gennemtrænger overhuden og behandler læderhuden og underhuden, hvor svagheden i forhold til rynker ligger. Ultralyden er fokuseret under hudens overflade, hvor der skabes en mekanisk bevægelse og opvarmning i cellerne. Den termiske varme bliver kun udviklet i specifikke områder i læder- og underhud, hvorfor hudens overflade forbliver uskadt.

Behandling

Vævet omkring behandlingsområdet kan opvarmes til plus 65°C, hvilket skaber mikroskopiske sår i under- og læderhud, som fører til øget cellebevægelse under hudens overflade. Dette stimulerer helingsprocessen og reproduktion af collagen (det elastiske stof i huden). Hermed opnås et løft og en opstramning af huden.
Den fulde effekt ses efter 90 til 180 dage, hvorefter resultatet kan vare i årevis. Huden genvinder elasticitet og spændstighed samtidig med at den strammes op.
Maskinen har tre forskellige udskiftelige hoveder (1,5 3,0 og 4,5 mm), derfor kan fokuseret ultralyd nå dybder under huden, som tidligere kun var tilgængelig via kirurgi.

UltraLyd er en banebrydende teknologi, hvor man uden operation opnår et alternativ til kirurgisk ansigtsløft. En must-have behandlingsmulighed, og den eneste behandlingsform som målrettet reducerer rynker i ansigtet. Behandlingen kan ikke sidestilles med et kirurgisk ansigtsløft men skal ses som et alternativ til kirurgi.

Resultat

Behandling hjælper til at stramme huden op og forbedrer hudens elasticitet og spændstighed. Din hud vil virke fastere og mere elastisk, og der sker en opstramning af den løse hud. Resultaterne er individuelle, og hvor effektiv huden er til at regenerere afhænger af hudens tilstand inden behandling, solskader og alder. Huden vil stimuleres til at regenerere, og behandlingen vil give et naturligt løft til huden. Behandlingen er velegnet til behandling af løs hud på halsen eller til at opstramning af øjenbryn og kinder. 

Bivirkninger

Efter behandling kan huden fremstå en smule rød. Enkelte vil opleve lidt hævelse i huden. Hævelsen er almindelig og vil aftage. 

HIFU year

HIFU-1