ANSIGTSLØFT OG RYNKEBEHANDLINGER – UDEN KNIV, KEMI ELLER KANYLER - vælg dine skønhedsbehandlinger med omhu 

En skønhedsbehandling er mere end glat og frisk hud – et vellykket resultat kan smitte af på dit overskud og din energi, fordi du føler dig godt tilpas med dit udseende. Det kan give bedre livskvalitet, ganske enkelt. Men det er yderst vigtigt at vælge den rette behandling blandt det store udbud, der findes på markedet, så du opnår det optimale resultat - og ikke mindst, så du undgår at skade dit udseende permanent.

Hos Team Clinic går vi ikke ind for skønhedsbehandlinger baseret på kirurgi, kemi, botox eller fillers. Alt for ofte bliver resultatet kunstigt og opnår slet ikke den forskønnelse, der var formålet. Fillers har desuden den ulempe, at der ved hver behandling skabes en lille lomme under huden, som gradvist tømmes igen og med tiden gør dette huden endnu slappere.

I stedet gør vi brug af avanceret teknologi og sikre behandlinger som høj-intensitet fokuseret ultralyd (HIFU) og fraktioneret radiofrekvens (FRF) til at løfte og opstramme huden indefra. Med disse teknikker er det muligt at opstramme præcis det punkt i hudens lag, der giver det bedste resultat – et naturligt resultat, som holder i mange år.

Rynker kan være charmerende – men ønsker du at opnå et yngre og friskere udtryk med glattere hud og færre rynker, tilbyder vi en række moderne og sikre behandlinger med HIFU og FRF til at løfte og opstramme huden i ansigtet og på halsen. Resultatet vil være langt mere naturligt, holdbart og æstetisk end ved kirurgi eller kemi - desuden er behandlingerne hurtige og nænsomme og i reglen blot med mindre, forbigående irritation af huden. Endelig er det muligt at teste behandlingen på et mindre stykke hud, før den egentlige behandling foretages.