ANSIGTSBEHANDLINGER 

Facial Huden er kroppens største organ og har en række vigtige funktioner for vores helbred og immunforsvar - først og fremmest beskytter den vores organisme mod omverdenen. Huden består af overhud (epidermis), læderhud (dermis) og underhud (subcutanous), og med alderen bliver den tyndere, slappere og mere rynket.

Rynker kan være charmerende, men ønsker du at holde huden smuk og velplejet livet igennem, tilbyder Team Clinic en række moderne og effektive behandlinger tilpasset dine behov.
Vi tilbyder både ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger, og der vejledes desuden i ansigtspleje i forbindelse med ansigtsanalyse på klinikken.

DIAMANTPEELING

En diamantpeeling giver huden et friskt og ensartet udseende. Behandlingen fjerner skånsomt døde hudceller, mindsker porer og efterlader huden fornyet og glat. Den er desuden velegnet som supplement til oxygenbehandling.

OXYGENBHyaluronicEHANDLING MED V10PLUS

Vores oxygenbehandlingen tilfører huden fugt, så den får en frisk glød med færre rynker. Ilten sluser den rette serum effektivt og skånsomt ind i huden. Serum udvælges på baggrund af hudtype og tilstand eller forudgående ansigtsscanning, så den nøjagtigt matcher din huds behov.

Til alle behandlinger anvender vi de prisvindende japanske serum V10plus. V10plus har vundet priser verden over og er en ny innovativ hudplejeserie udviklet i japan. Produkterne er vandbaserede, fri for parabener og mineralske olier og indeholder ikke kunstige farvestoffer og kemiske stoffer.

Alle produkter er udviklet af naturlige planteekstrakter og kan tilføres din daglige hudpleje og kombineres efter hudtype og tilstand. Plejeserien består af 11 forskellige serum, der kan blandes, så alle behov dækkes.

ANSIGTSBEHANDLING INKL. MASSAGE

Ansigtsbehandling inklusiv massage med V10plus. Afrens af huden, mild peeling og let dybderens med efterfølgende massage og afsluttende maske. 

Tilfører huden fornyet glød, fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen. Afslappende ansigtsmassage løsner spændinger og giver huden liv og fornyet energi.
Anbefales til alle hudtyper.

 

DYBDERENS

Vi har alle glæde af en dybderens i ny og næ. Især er behandlingen effektiv ved problematisk hud, teenagehud og hud med tendens til tilstoppede porer på grund af øget talgproduktion.
Afrens af huden, grundig dybderens og afsluttende plejende maske og serum tilpasset hudtype og hudtilstand.

BRYN OG VIPPER

Smukke og velplejede bryn giver karakter til ansigtet og indrammer øjnene, og den rette tilretning af bryn kan give hele ansigtet et løft. Farvingen af bryn og vipper både forskønner og er en nem måde at slippe for optegning af bryn og daglig brug af mascara.

ANSIGTSANALYSE

Hos Team Clinic tilbyder vi en professionel analyse af din ansigtshud. Ved hjælp af en avanceret hudscanner med UV + RGB + PL-lys får du overblik over din hudtype og hudens sundheds- og aldringstilstand. Ud fra scanningen kan vi anbefale den optimale behandling og pleje i forhold til dine ønsker og mål. Desuden guider scanningen os frem til netop den pleje, din hud har behov for.